Marianne Telle sykmeldt

Styreleder i Helse Nord, Marianne Telle, er sykmeldt på ubestemt tid.
nyheter

Det melder Helse Nord på sine nettsider.

Styrets nestleder, Inger Lise Strøm, overtar som styreleder til Telle er tilbake.

ANKLAGES: Marianne Telle, styreleder i Helse Nord og direktør i Bedriftskompetanse, avviser påstandene om korrupsjon og dobbeltroller som har florert på sosiale medier i kjølvannet av luftambulansekrisen. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Telle har de siste ukene stått i stormen i ambulansefly-krisen. Blant annet har hennes habilitet knyttet til anbudene om ny operatør av ambulansflyene vært sentral i dekningen. Hennes firma Bedriftskompetanse AS skulle i utgangspunktet drive med rekruttering av piloter til anbudsvinner Babcock.

Telle har i et intervju med iTromsø (for abonnenter) avvist at hennes rolle har vært problematisk.