Penger til Sommerlyst

Sommerlyst Ungdomsfestival vil få 35.000 kroner i støtte fra kommunen.

UNG FESTIVAL: Sommerlyst Ungdomsfestival arrangeres hvert år i skolegården på Sommerlyst ungdomsskole. I år vil festivalen gå av stabelen den 8. juni. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Det skjer dersom politikerne i kultur-, idretts- og friluftskomiteen følger innstillingen fra administrasjonen. Festivalen er et rusfritt arrangement som gjennomføres i skolegården på Sommerlyst ungdomsskole – og som er avslutning på et valgfag som gis til skolens eldste elever i samarbeid med Bukta Frivilligsskole.

I år vil arrangementet holdes i starten av juni, og blant annet vil den samiske hiphop-artisten SlinCraze, samt gruppa Isak opptre.

Pengene til festivalen foreslås å bli bevilget via den såkalte «Frivilligmillionen» i kommunen. Festivalen har også fått penger fra annet hold, slik at totalbudsjettet nå er på 70.000 kroner.