Penger til Sommerlyst

Sommerlyst Ungdomsfestival vil få 35.000 kroner i støtte fra kommunen.

UNG FESTIVAL: Sommerlyst Ungdomsfestival arrangeres hvert år i skolegården på Sommerlyst ungdomsskole. I år vil festivalen gå av stabelen den 8. juni. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Det skjer dersom politikerne i kultur-, idretts- og friluftskomiteen følger innstillingen fra administrasjonen. Festivalen er et rusfritt arrangement som gjennomføres i skolegården på Sommerlyst ungdomsskole – og som er avslutning på et valgfag som gis til skolens eldste elever i samarbeid med Bukta Frivilligsskole.

I år vil arrangementet holdes i starten av juni, og blant annet vil den samiske hiphop-artisten SlinCraze, samt gruppa Isak opptre.

Pengene til festivalen foreslås å bli bevilget via den såkalte «Frivilligmillionen» i kommunen. Festivalen har også fått penger fra annet hold, slik at totalbudsjettet nå er på 70.000 kroner.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter