Mann (19) skjøt med pil og bue utenfor Nav

Skal ha rigget opp blink i form av en tom frokostblanding-eske.

Vet du noe om saken? Kontakt oss på tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Troms politidistrikt twitret klokka 09.30 onsdag at en mann på 19 anmeldes etter å ha lekt seg med pil og bue utenfor Navs lokaler i hjerte av Tromsø sentrum.

Politiet fikk melding om pil- og bueskytingen rundt klokken 08.35. Den originale meldingen gikk ut på at han skjøt mot Nav, men det viste seg at han forsøkte å treffe en cornflakespakkke som var satt opp som blink.

– Personen var dratt fra stedet da vi kom, så vi måtte «skyte en hvit pil» etter ham, sier operasjonsleder Rune Nilsen til iTromsø.

Ifølge operasjonslederen fremsto personen som en angrende synder.

– Han skjønte at det kanskje ikke var så lurt å drive med pil- og buetrening midt i Tromsø sentrum, sier Nilsen.

Mannen er anmeldt for forholdet, og politiet har tatt beslag i pil- ogbuen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter