Slik blir 17. mai været gjennom dagen

Melder sol og oppholdsvær stort sett hele 17. mai!

Fra 17. mai 2017  Foto: Rune Stoltz Bertinussen

nyheter

Den siste uken har værvarselet for nasjonaldagen endret seg en rekke ganger. Dagen før dagen er statsmeteorolog Eldbjørg Moxnes derimot ganske sikker på at regn ikke vil bli et problem i Tromsø torsdag 17. mai:

– Hvis det kommer regn i morgen, kommer det på morgenkvisten eller på kvelden. Ikke mens folk oppholder seg ute, sier statsmeteorologen til iTromsø onsdag formiddag.

– Hvor sikkert er dette varselet?

– Ganske sikkert nå. Det er jo tross alt under et døgn til.

«Bunad-temperaturer»

Mens det i dag, onsdag, kan bli opp til 18 grader i Tromsø, faller temperaturen ganske dramatisk i morgen.

– På morgenen ligger Tromsø nok ikke på mer enn 3-4 grader. Det blir lave temperaturer hele dagen, på det meste opp mot 10-11 grader midt på dagen. Det er jo ganske bra for de i bunad da, sier Moxnes.

Her kan du få tips og triks om hvordan du stryker bunadsskjorta og pusser bunadssølvet.

Husk solbriller!

Selv om det ikke nødvendigvis blir veldig varmt på nasjonaldagen, så blir det mye sol.

– Mestparten av dagen vil det være oppholds- til pent vær i Tromsø med en god del sol og litt skyer innimellom. Det eneste er at det kan skye litt til på ettermiddagen, sier Moxnes.

Steder i Tromsø kommune som er utsatt for sørvestlig-vind, vil også oppleve en frisk bris.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter