17. mai:

Slik feires 17. mai i din bydel

Se hele bydelsprogrammet for morgendagen her.
nyheter
Bydelene

De fleste av skolene arrangerer kafè og ulike aktiviteter. Det vises til lokale kunngjøringer, da mange ikke har sendt inn sin omtale til oss. Støtt opp om arrangementene i ditt nærområde

Solneset Skole
17. mai kafè fra kl 11.00-15.30 med salg av kaker, is og brus etc. Aktiviteter, lek og moro for liten og stor. Loddsalg med fine premier. Korpset kommer også og spiller for oss. Betaling med kort, kontanter og vipps.
Stakkevollan Velforening
Borgtun skolekorps spiller i toget som går fra Varden snuplass kl 0900
Fastlandet / Tromsdalen
Kl. 08.15 Tromsdalen gravlund Tromsdalen Musikkorps spiller. Tale ved Oddveig Martinsen. Kl. 09.00: Oppstilling i skolegården Kl. 09.10: Program -Velkommen og tale for dagen v/elever fra Tromsdalen skole -Allsang ”Ja, vi elsker”. Korpset spiller Kl.09.30 Avmarsj Togoppstilling: 1. Flaggborg (elevrådet på Tromsdalen skole) 2. Tromsdalen skole1.-3. klassetrinn 3. Tromsdalen musikkorps 4. Tromsdalen skole 4.-7.klassetrinn 5. Elvestrand barnehage 6. Fjellvegen barnehage 7. Tromsdalen barnehage 8. Tromstun barnehage 9. Bjørnehiet familiebarnehage 10. Marsvegen barnehage 11. Øvrige barnehager 12. Øvrig befolkning i Tromsdalsområdet Rute: Nord Th. Widdingsvei, ned Tønsnesveien, sør Hans Nilsensvei, opp nordsiden av Ishavskatedralen til Th.Widdingsvei, opp Turistveien ned Myrveien, videre ned Åsveien til skolegården ved Tromsdalen skole. Kl. 09.00 – 13.00: Kafè på Tromsdalen skole i regi av bl.a. Tromsdalen musikkorps og Bravo Salg av kaker, kaffe, brus, pølser, is, ballonger og sukkerspinn. I år har vi også lykkehjul med premier. NB. Betalingsterminal og vipps, men anbefaler kontanter i tillegg for å unngå kø. KROKEN Kl. 08.45: Oppstilling ved Kroken sykehjem Kl. 09.00: Program. Innslag ved Kroken og Skjelnan barneskole, hovedtaler, allsang og Skittenelv musikkorps spiller Kl. 09.30: Avmarsj - rute Rute: Rundt sykehjemmet – ned gangstien til B.A.Løvoldsvei - Anton Borchs vei – Granittveien - Krigsminnesmerket. Kl.10.15: Program ved krigsminnesmerket Tale, kranspåleggelse og innslag fra Kroken og Skjelnan barnehage Kafé i Krokenhallen fra kl. 09.30-14.00. Kaffe ,brus, nydelige kaker, sukkerspinn, popkorn, pølser og is. OBS! Ta med kontanter. Vi har en bankautomat og Vipps. Det er Krokenrevyen som er årets arrangør i Krokenhallen, og det blir fantastisk
Reinen
Kl. 11.30: samling i skolegården - Velkommen - Elevenes tale v/elever fra 5.trinn - Allsang ”Ja vi elsker” Kl. 12.00: Togavmarsj Oppstilling Skolefane og flaggborg ved 7. Trinn, Tromsdalen musikkorps, barnehagene, 1.-2. trinn, Tromsøtamburene, 3.-7. trinn Rute: Solstrandveien, opp Sommarfjøsveien, inn Tøbakken og ned Skavåsen. Det oppfordres til å stå langs veien og hilse til toget. På denne måte skaper vi skikkelig 17. mai stemning for barna i toget. Kafèer åpner når toget er tilbake ved skolen. Inngangsbilletten dekker kake, kaffe, saft og pølse m/brød. Dette kan kjøpes (kort, kontant,vipps) ved skolens innganger fra kl 11.00. (voksen kr 100,-. Barn kr 50,-, familie kr 300,-) Bonger kr 25,- for is, brus og popcorn. Tombola – kontantsalg. Allergikaker serveres i alle etasjer, og melkefrie pølser i kafèen nede. Vi har fått tillatelse til å benytte parkeringen ved Amfi Pyramiden kjøpesenter. Avslutning kl 14.30
Kvaløya / Kvaløysletta
Kl. 10.45: Togoppstilling på Kvaløysletta ungdomsskole Flaggborg, bydelsrådet, Solstua barnehage, Lekestua barnehage, Tusseladden Friluftsbarnehage, Slettaelva barnehage, Karveslettlia barnehage, Kvaløysletta barnehage, Kvaløya Musikkforening, Slettaelva skole, Sandnessund skole, Selnes skole, alle andre. Sandnessund blandakor kommer inn ved sykehjemmet. Kl. 11.00: Togavmarsj Slettaveien sørover, sykehjemmet, toget stopper, Niseveien, Korallveien, Kobbeveien, Hovedveien nord mot Slettatorget Kl. 11.45: Toget avsluttes på Slettatorget der vi alle synger «Ja vi elsker» sammen med koret. Etter togets slutt blir det kafè på Selnes og Slettelva skoler. Elever og foreldre arrangerer taler, leker og loddsalg m.m. på begge steder. NB! Sandnessund skole har på kort varsel måttet flytte 17. mai arrangementet sitt til Kvaløysletta ungdomsskole pga renovering på barneskolen. Man henstiller til ikke å parkere på parkeringsplassen ved Rema 1000.
Kaldfjord Skole
Kl. 09.45: Oppstilling til barnetoget. Kvaløya Musikkforening spiller i skolegården. Kl. 10.00 Sang: Ja vi elsker dette landet. Tale for dagen 7. klasse. Sang: Kongesangen og Gud signe vårt dyre fedreland. Kl. 10.15 Avmarsj for barnetoget fra Kaldfjord skole til Bama. Kl. 10.45 Tog avsluttes ved skolen. Kaféer åpner. Kl. 11.00 – 12.30 Fiskedam på SFO. Kl. 11.00 – 12.00 Uteaktiviteter for store og små Kl. 12.30 Loddtrekning i gymsalen. BARNETOGET Avgang kl: 10.15. Toget går til Bama og tilbake til skolen. 1. Flaggborg 2. Skolefanen 3. Musikkorpset 4. Klasse 7 5. Klasse 1A 6. Klasse 1B 7. Klasse 2A 8. Klasse 2B 9. Klasse 3A 10. Klasse 3B 11. Klasse 4A 12. Klasse 4B 13. Klasse 5A 14. Klasse 5B 15. Klasse 6A 16. Klasse 6 B 17. Barnehagene Velkommen til en trivelig 17.mai-feiring på skolen med familie og venner. OBS! I år har vi fått NY VIPPS, nr 518784 Ta ellers med småpenger BEVERTNING/KAFÉ Kafé på SFO, utenfor gymsal og klasserom ved mediateket fra kl: 10.45. Salg av kaffe, kaker, pølser og brus. LODDSALG Starter kl: 11.00 Mange flotte gevinster sponset av lokalt næringsliv! Hovedpremier: 2 Sykler ( + mange andre flotte premier) Trekning ca. kl: 12.30
Øvrige skoler i bydelene og distriktet
De fleste har lokale arrangementer. Det vises til den enkelte skoles kunngjøring. Støtt opp om arrangementene i ditt nærmiljø