Mann klappet til 13-åring i ansiktet

En mann i 20-årene er satt i arresten etter hendelsen.
nyheter

Det var på et utested en beruset mann skal ha klappet til det 13 år gamle barnet. Mannen er satt i arresten, melder politiet via sin Twitter-konto.

Mannen er ikke siktet.

- Vi skal ta en prat med foreldrene og høre om de ønsker å gå videre med saken, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen.

Han forteller videre at de skal undersøke alvorlighetsgraden og hvorvidt politiet velger å ta ut siktelse selv.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter