Mann sendt til sykehuset etter fall fra tak ved flyplassen

Fallet skal ha vært på cirka 3 meter.
nyheter

Like før klokka 04.00 natt til torsdag rykket politiet ut sammen med helse til Flyplassvegen. Meldingen gikk på at en mann (født i 1999) hadde falt cirka tre meter ned fra taket på det som antakeligvis var parkeringshuset ved flyplassen.

Mannen skal ha vært ved bevissthet når politiet ankom stedet, men ble fraktet til UNN med mulig rygg- og/eller nakkeskade.

– Fallet skal ha vært et rent uhell, opplyser operasjonsleder Rune Nilsen i Troms politidistrikt tidlig 17. mai.

Både Røde Kors og Norsk Folkehjelp rykket ut i tillegg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter