Slagsmål med balltre, spytting på politibil og fyllekjøring. Slik var natt til 17. mai.

Det ble en travel natt til 17. mai for politiet.

illustrasjonsfoto  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

nyheter

Ikke helt uventet heller.

– Kort fortalt har det vært et jevnt sig av saker hele natten, men ingenting av alvorlig karakter. Det har vært en del ordensforstyrrelser og litt klager på støy rundt om på Tromsøya, så egentlig som forventet av natt til 17. mai, sier operasjonsleder Rune Nilsen i Troms politidistrikt.

Politiloggen på Twitter viser det også var flere voldsepisoder i natt:

00.14: En person er pågrepet etter å ha brukt et balltre mot en person etter krangel, ikke meldt om nevneverdige skader, vi avhører vitner og oppretter sak.

03.45: En person innbrakt etter slåssing på Stortorget. Settes i drukkenskapsarrest, sak opprettes

04.16: Person spyttet på politibilen, ble bortvist fra sentrum fram til 08.0, nektet å følge pålegget, innbringes, sak opprettes.

04.33: En person innbringes til politihuset for utåndingsprøve etter å ha ført motorvogn. Siktede har blåst til 1,36 i promille, sak opprettes.

04.52: 2 personer i slagsmål, vi har vært på stedet, 1 person vil bli anmeldt og er samtidig bortvist fra sentrum fram til kl. 08.00.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter