Startet nasjonaldagen med hotell-frokost: – Dette er perfekt, da slipper vi å lage i stand selv

Frokostsalen på hotellet var nærmest fullsatt da iTromsø stakk innom like etter klokken 10.

Vigris Roanmo, Julie Skogdal, Ronny Roanmo, Line, Elin Baadnes, Per Baadnes, Rudolv Selnes Opdal, Aurora Hay Solvik og Hilde R. Opdal koste seg på The Edge 17. mai.  Foto: Daniel Lilleeng

nyheter

– Vi har vært her hvert år siden The Edge startet, så dette er en tradisjon, sier Vigdis Roanmo.

Hun har tatt med seg familie og venner til hotellet for å starte nasjonaldagen med en solid frokost.

– Dette er perfekt, da slipper vi å lage i stand selv. Så det er veldig deilig, sier Hilde R. Opdal.

– Da kan vi komme til dekket bord. Og det er jo utrolig god mat her, sier Roanmo.

Perfekt start på dagen

Litt bortenfor sitter tre tromsøværinger som også har tatt turen til hotellet. 
– Det er en perfekt start på dagen. Det er veldig god frokost, sier Therese Abede (19).

Studentene Therese Abede (19), Herman Rørtveit (19) og Grace Ishimwe (20) valgte å starte dagen på The Edge.  Foto: Daniel Lilleeng


Sammen med Herman Rørtveit (19) og Grace Ishimwe (20) skal hun ut og se på folkelivet senere.

– Etter frokosten er det tog, mer mat og følge med på alt som skjer.

Manglet plass

Også studentene har tatt turen til The Edge.

– Dette er jo ren luksus for oss, nesten som middag å regne. Så det er en perfekt start på dagen for studenter, sier Ken-Inge Thorheim (25).

Nithiya Nareshkumar, Ken-Inge Thorheim, Zain Shah og William Sivalingam startet nasjonaldagen på The Edge.  Foto: Daniel Lilleeng

Han og de tre studievennene ville spise frokost sammen, men siden de bor i kollektiv lot det seg ikke gjøre. Derfor tok de turen til hotellet i sentrum.

– Vi søkte på nettet og fant ut at de hadde frokost her. Så da ble det slik, og vi angrer ikke i det hele tatt, sier Nithiya Nareshkunar (24).

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter