Marianne (45) tar over som festivalsjef

Mens Bukta-sjef Lasse Lauritz Pettersen er ute i pappaperm, vil den tidligere kommunikasjonssjefen styre skuta.

NY SJEF: Marianne Saus (45), Tidligere kommunikasjonssjef i Bukta, tar over for festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen mens han er ute i pappaperm.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Marianne Saus (45) er tilsatt som vikarierende festivalsjef for Buktafestivalen. Tirsdag overtok hun offisielt ansvaret for festivalen.

- Jeg begynte allerede 1. mai, men har hatt overlapp med Lasse (Pettersen, journ. anm.) slik at han har fått overført det som trengs for å gjøre en god jobb, forteller hun.

LES OGSÅ: Amerikansk skandalerocker til «Bukta i byen»

Saus jobbet rundt halvannet år som kommunkasjonssjef i festivalen inntil hun i fjor høst takket ja til et engasjement som administrativ leder for Næringsforeningen. Hun har i tillegg sittet i festivalstyret i vel to år.

- Jeg kjenner festivalen godt, og vi har veldig dyktige folk både i administrasjonen og i staben, så jeg er sikker på at det kommer til å gå veldig bra. I tillegg har Lasse gjort et grundig forarbeid. Vi ligger godt i rute allerede, sier hun.

LES OGSÅ: Feedback kommenterer Bukta-programmet: «Gubbenes musikalske paradis»

Lasse Lauritz Pettersen er tilbake fra permisjon i midten av september.

- Jeg har ingen engasjementer ventende på meg da, men jeg regner med at det dukker opp noe. Erfaringsmessig gjør det jo det, sier Saus og ler.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter