Marianne (45) tar over som festivalsjef

Mens Bukta-sjef Lasse Lauritz Pettersen er ute i pappaperm, vil den tidligere kommunikasjonssjefen styre skuta.

NY SJEF: Marianne Saus (45), Tidligere kommunikasjonssjef i Bukta, tar over for festivalsjef Lasse Lauritz Pettersen mens han er ute i pappaperm.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Marianne Saus (45) er tilsatt som vikarierende festivalsjef for Buktafestivalen. Tirsdag overtok hun offisielt ansvaret for festivalen.

- Jeg begynte allerede 1. mai, men har hatt overlapp med Lasse (Pettersen, journ. anm.) slik at han har fått overført det som trengs for å gjøre en god jobb, forteller hun.

LES OGSÅ: Amerikansk skandalerocker til «Bukta i byen»

Saus jobbet rundt halvannet år som kommunkasjonssjef i festivalen inntil hun i fjor høst takket ja til et engasjement som administrativ leder for Næringsforeningen. Hun har i tillegg sittet i festivalstyret i vel to år.

- Jeg kjenner festivalen godt, og vi har veldig dyktige folk både i administrasjonen og i staben, så jeg er sikker på at det kommer til å gå veldig bra. I tillegg har Lasse gjort et grundig forarbeid. Vi ligger godt i rute allerede, sier hun.

LES OGSÅ: Feedback kommenterer Bukta-programmet: «Gubbenes musikalske paradis»

Lasse Lauritz Pettersen er tilbake fra permisjon i midten av september.

- Jeg har ingen engasjementer ventende på meg da, men jeg regner med at det dukker opp noe. Erfaringsmessig gjør det jo det, sier Saus og ler.