Spesiallaget forlovelsesring sporløst forsvunnet - nå ber Rosmari Tromsø om hjelp

Rosmari Jakobsen fortviler over at den spesielle forlovelsesringen hennes er borte. – Den betyr så mye for meg, og jeg vil veldig gjerne ha den tilbake, sier hun.

FORTVILET: Rosmari Jakobsen er fortvilet over at den spesiallagde forlovelsesringen ble borte på Jernbanen 17. mai. 

nyheter

17. mai var Rosmari Jakobsen på Jernbanen sammen med mora, kjæresten hennes og ei venninne. Hun hadde forlovelsesringen på seg da de kom inn dit, men senere oppdaget hun at den var borte fra fingeren.

– Vi lette overalt på gulvet, selv personalet hjalp meg å lete, men vi klarte ikke å finne den. Nå håper jeg at den som eventuelt har funnet den kan levere den tilbake, forteller Jakobsen.

Spesiallaget ring

Hun ble veldig fortvilet da hun skjønte at ringen var borte, fordi den er spesiallaget for å minnes hvor hun møtte forloveden Inge Bjørnebekk.

– Jeg møtte Inge på Jernbanen i januar 2014, og det var kjærlighet ved første blikk. Da vi forlova oss i juni 2014, fikk vi laget en inngravering av jernbanelinjer i ringene våre for å minnes stedet vi møttes, forklarer Jakobsen.

LES OGSÅ: Dro forlovelsesring opp fra havet

Ringen hans kostet 12.000 kroner og hennes 10.000 kroner. Det er gullsmeden Gullgutten i Tromsø som har laget ringene. Bjørnebekk bor i Trondheim, de to har begge barn på hver sin kant og skal vente til barna er voksne før de gifter seg.

ÉN RING ER BORTE: Slik ser de spesiallagde forlovelsesringene ut. Inngraveringen av jernbanelinjer er til minne om at de møttes på Jernbanen i Tromsø. FOTO: PRIVAT 

 

– Hva sier forloveden din til dette, da?

– Han forstår at sånt kan skje, men han synes også det er grusomt.

– Vil gjerne ha den tilbake

Hun var tilbake på Jernbanen 18. mai for å høre om ringen hadde dukket opp, men det hadde den ikke. Samme dag anmeldte hun ringen som stjålet til politiet i tilfelle de kan bistå med å finne ringen.

– Den betyr så mye for meg, og jeg vil veldig gjerne ha den tilbake, sier hun og legger til at hun også har sendt ut en e-post med bilde av ringen til alle gullsmeder i Norge i tilfellet den dukker opp et annet sted enn i Tromsø.

LES OGSÅ: Dette er tromsøjenta som giftet seg med «James Bond» (for abonnenter)