Da hun først kontaktet politiet rundt 10.45 meldte hun at noen hadde kjørt på bilen hennes og stukket av fra stedet. Politiet rykket ut for å bistå kvinnen, men endte i stedet med å pågripe henne.

– Vi dro for å bistå henne og se om vi kunne finne noen overvåkingsspor. Vi fattet etter hvert mistanke. Det var en del opplysninger som ikke stemte med det hun forklarte, vi valgte derfor å ta en promilletest som viste relativt høy promille, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen til iTromsø.

Trolig selv kjør inn i noe

Operasjonslederen forteller at kvinnen ikke var synlig beruset, og at de ble overrasket da de så resultatet fra promillemålingen. Han opplyser videre at politiet ikke fester lit til kvinnens historie om at noen har kjørt på bilen hennes.

– Det er grunn til å tro at ingen andre kjøretøy er involvert. Det er trolig hun som har påført skadene selv ved å kjøre inn i noe, sier Thomassen.

Tas blodprøver

Hendelsen skal ha skjedd ved en dagligvarehandel i Tromsø.

Politiet har tatt beslag i førerkortet på kvinnen, og i skrivende stund skal det sikres blodprøve for å fastslå promillenivået.