Lørdagen startet med at politiet rykket ut etter at en kvinne i 30-årene ringte og sa hun hadde blitt påkjørt. Det viste seg derimot at hun selv var ruset og politiet pågrep kvinnen.

Rundt klokka 21.30 lørdag kveld var politiet på plass etter at det ble oppdaget en kastestjerne i bagasjen til en kvinne i 20-årene på flyplassen.

Sent lørdag kveld stanset UP en bil hvor de mistenkte at føreren var ruspåvirket. Mannen i 20-årene fikk førerkortet sitt beslaglagt etter hendelsen og politiet oppretter sak på kjøring i ruspåvirket tilstand.

Klokka 00.50 natt til søndag fant en politipatrulje i sentrum en ung, beruset mann. Mannen var lettere skadet etter et fall og ble kjørt til legevakta for ivaretakelse der.

Fem minutt senere melder politiet på Twitter at de måtte rykke ut til et utested etter melding om flere slagsmål på samem sted. Det ene forholdet ble løst på stedet, det andre endte med at en av partene ble innbrakt og ivaretatt i politiarresten, fordi han var overstadig beruset.

Klokka 02.00 kom en ny melding om flere pågående slagsmål, denne gangen i Storgata. Patruljen var like i nærheten og fikk roet ting ned fort. Flere av de involverte fikk pålegg om å forlate sentrum.

Klokka 02.25 var det en ordensforstyrrelse på et utested hvor tre personer var involvert, og alle tre fikk pålegg om å forlate sentrum.

Klokka 02.45 rykket politiet ut til en privatfest der støynivået skal ha vært av en slik karakter at det var til sjenanse for naboer. Festen ble avsluttet da politiet kom og den ansvarlige på adresse fikk pålegg om å holde natteroen.