Wictor Iversen, ved Steinly Hydraulikk, forteller at han lenge har fundert på om det var noe i «hydraulikk»-verdenen som kunne bidra til å gjøre det enklere å overføre kaviar fra en tube til en annen.

– Jeg satt faktisk i en matpause og tenkte på det. Da fant jeg en løsning ved hjelp av en «muffe» som kjapt overførte innholdet fra en tube til en annen, ved å koble de sammen med hverandre, forklarer Wictor Iversen.

Ikke reelt produkt

Bedriften synes dette var morsomt, så de bestemte seg for å dele en video på Facebook-siden sin av hvordan tilleggsutstyret fungerer. Til teksten på videoen skrev de «Kr 299 per stk. Maks 5 pr. kunde. Kompatibel også med rekeost.».

OVERFØRER FRA DEN ENE TIL DEN ANDRE: Ved hjelp av denne overføres det halvfulle innholdet i den ene tuben til den andre halvfulle tuben.

– Det var jo først og fremst ment som en fleip. Det er jo ikke et reelt produkt vi har tenkt å selge, påpeker han.

Likevel fikk videoen enormt med respons. Over 9.000 har så langt sett den og mange har kommentert at de synes det hele var genialt.

– Uansett tilfelle så er det jo altfor mye å betale for en slik løsning.

Kombinerer merkevarer

Etter suksessen med det første «tubeutstyret», bestemte de seg for å lage en løsning som gjør at man kan klemme ut kaviar og majones samtidig på brødskiven.

DOBBEL DOSE: Dette er ideelt for dem som digger både kaviar og majones. Foto: skjermdump

– Siden jeg fant løsningen for å bli kvitt de halvfulle kaviartubene, laget jeg løsningen for «kaviarmiks». Da kombinerte jeg Mills sin majones og Kavlis kaviar, som er noe mange liker «sammen».

Denne videoen fikk også enormt med respons, og hele 5.600 visninger på Facebook.

– Noen vil jo faktisk ha dette, men det er mest for humor. Selv liker jeg å spise majones og kaviar sammen, så vi har kombinasjonen liggende i kjøleskapet, sier Iversen.

Tøys i grå hverdag

Daglig leder Jørn Hugo Steinly, synes det er flott at de ansatte har det litt ekstra moro i hverdagen.

– Den ble jo laget for å tøyse litt med folk, men fikk jo overraskende mye positive tilbakemeldinger. Først og fremst bidrar det til å lage lit liv og tøys i en grå hverdag, samtidig som det viser at vi er en morsom og inkluderende bedrift.

Likevel blir nok ikke noen av tubeløsningene lagt ut på markedet med det første, ifølge Steinly.

– Selv om det fungerer, så er det ikke noe forretningskonsept. Det er en del av det sprellet vi finner på her hos oss i ny og ne, sier Steinly.