Nå skal de bygge 86 nye leiligheter

Nå er det klart for neste byggetrinn i boligprosjektet Workinntoppen.

SIGNERT KONTRAKT: Fra venstre: Daglig leder i Consto Nord, Erlend Danielsen; prosjektsjef Torgeir Ingebrigtsen; styreleder i Workinntoppen AS, Åge Fossum; og prosjektleder i Workinntoppen AS, Sjur Hanserud. Foto: Lars Johnsgård Jensen/Consto 

nyheter

Entreprenøren Consto har signert kontrakter for bygging av to nye blokker, med totalt 86 leiligheter, til en samlet kontraktsverdi på omtrent 210 millioner kroner. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Når hele prosjektet er ferdig, vil det bestå av 480 leiligheter, med kontraktsverdi på omtrent 1,6 milliarder kroner.

Så langt er 352 leiligheter solgt, og 302 av disse er overlevert. Boligprosjektet Workinntoppen ble igangsatt i mai 2014. Det nye byggetrinnet, som består av blokk E3 med 31 leiligheter og seks hybler, skal stå ferdig i august 2019. I tillegg omfatter det blokk F1, med 55 leiligheter og fire hybler, som skal ferdigstilles i andre kvartal 2020.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter