Dobbel pappalykke for Christer Johnsgård

Fotball- og TV-personligheten fikk sitt andre barn fredag.

Christer Johnsgård fikk sitt andre barn fredag, men skal få tid til både TV og fotball også som tobarnsfar.  Foto: Privat

nyheter

– Fødselen gikk veldig bra! Inngangen til fødselen, og ventetida, har vært litt roligere denne gang, siden vi nå har vært igjennom dette en gang tidligere, sier Johnsgård.

Fredag kom Johnsgård og konas andre barn til verden, og parets sønn ble storebror til en jente.

LES OGSÅ: Derfor måtte Christer Johnsgård gjøre eksklusiv standup

– Jeg konstaterer at det er mange flinke folk her på UNN. Jeg blir utrolig imponert av jordmødrene, som alltig klarer å holde roen under fødslene.

Johnsgård ser frem til den nye tilværelsen som tobarnsfar, men tror ikke hele tilværelsen blir snudd på hodet.

– Får du tid til både TV og fotball nå som du har dobbelt så mange barn i heimen?

– Hehe, ja. Jeg har fått lovnader fra fruen, om at jeg skal kunne fortsette med begge deler. Jeg sto riktignok over kampen mot Lyn i helga, da det naturlig nok var en del styr, humrer Johnsgård.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter