Kjørte på søppelbil og stakk av fra stedet

Etter å ha truffet søppelbilen, stakk sjåføren av.
nyheter

Troms politidistrikt melder følgende på twitter klokken 08.25 onsdag:

«Søppelbil påkjørt av bil like ved Prestvannet. Aktuell bil, en mørkfarget Volkswagen Passat eller liknende stakk fra stedet. Hadde bakre støtfanger på slep. Fører bes melde seg til politiet.»

Klokken 08.40 hadde ikke politiets operasonsleder fått noen tilbakemeldinger fra publikum. Operasjonslederen vil ikke spekulere i om det er snakk om ruskjøring.

– Men det er helt åpenbart at sjåføren har lagt merke til sammenstøtet, og allikevel valgt å kjøre videre. Det liker vi selvfølgelig ikke.

Klokken 10.18 melder politiet at de har kommet i kontakt med sjåføren soms takk av.

– Patruljen oppretter sak, beslaglagt førerkort, skriver de på Twitter.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter