Stenger veistrekk på Malangshalvøya i tre uker

Skal du kjøre gjennom Malangen de neste ukene bør du vurdere kjøreruten.

Veistengingen gjelder fra kommunegrensa (den lilla linja her på kartet) cirka fram til der markøren står.Kreditering: Norgeskart

nyheter

Fra og med torsdag 14. juni og fram til 6. juli melder Statens vegvesen om redusert fremkommelighet langs fylkesvei 858 på Malangshalvøya.

Bakgrunnen er at veistrekket skal få sårt tiltrengt ny asfalt.

Stengt

Mer konkret gjelder det strekket fra kommunegrensa Balsfjord/Tromsø til Potrasbukt.

Fra mandag til torsdag i uke 24-27 vil veien være periodevis stengt mellom klokka 07.00-21.00.

Veien blir helt stengt mellom klokka 09.00-12.00. mandag til torsdag.

Redusert fremkommelighet


Veien vil også være helt stengt mellom 16.30-19.30 på gitte datoer i perioden.

– Det må påregnes redusert fremkommelighet utenom stengetider, skriver Statens vegvesen.

Omkjøringsmulighet

Fylkesvei 286 er en åpenbar omkjøringsmulighet, da tar du bare av til venstre mot Vikran når du kommer ut Ryaforbindelsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter