Madrugada gjør comeback

Sivert Høyem og Madrugada gjenforenes neste år.

COMEBACK: Sivert Høyem, her fotografert med Madrugada på Buktafestivalen i 2008.   Foto: Jon Terje Eiterå

nyheter

Nylig startet en nedtelling på Facebook-siden til bandet, etter det Aftenposten erfarer er det en nedtelling til bandet annonserer sin gjenforening.

– Ingen kommentar, sier både Madrugada-frontmann Sivert Høyem og Arne Svare, daglig leder hos Stageway, til Aftenposten.

Ifølge avisen skal bandets opprinnelige trommeslaget, Jon Lauvland Pettersen, være tilbake. Også han er ordknapp.

– Ingen kommentar, sier han til iTromsø.

Gitarist Robert Burås døde 12. juli 2007. Totalt skal tre av fire fra bandets originalbesetning være med i gjenforeningen.

iTromsøs Helge Skog og Egon Holstad har tidligere tatt for seg Madrugada og Sivert Høyems beste skiver. Deres vurderinger kan du lese her.


Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter