Torsdag tilsettes ny havnedirektør

I dag setter seg Tromsø havnestyre i møte for å tilsette etterfølgeren til avtroppende havnedirektør Halvar Pettersen.

GÅR AV: Halvar Pettersen har vært havnedirektør i Tromsø i 20 år. Torsdag skal hans etterfølger presenteres.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Klokken 10 møtes havnestyret på Radisson Blue for å fatte avgjørelsen om hvem som blir ny havnedirektør i Nord-Norges største havn.

Halvar Pettersen varslet tidligere i år sin avgang etter at han hadde sittet i stillingen i godt og vel 20 år.

Arbeidet med å finne en etterfølger til Pettersen har pågått helt siden han leverte inn sin oppsigelse.

STYRELEDER: Jarle Heitmann har ledet arbeidet med å finne ny havneridektør.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

 

Jobben er utført av en gruppe på tre - havnestyreleder Jarle Heitmann, styremedlem Ketil Arnesen og en representant for de ansatte i Tromsø havn.

Ingen av de tre ønsker å uttale seg om arbeidet før etter styremøtet i Tromsø havn.

Klokken 13.30 er det innkalt til pressekonferanse der den nye havnedirektøren skal presenteres.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter