AUF kan bli tungen på vektskålen i AP-nominasjonen:

Slik avgjøres nominasjonsprosessen i Tromsø AP

Sentrum Arbeiderlag og AUF er de største maktfaktorene i nominasjonsprosessen i Tromsø AP. Nå mobiliserer styret i Tromsø AP resten av arbeidslagsstrukturen i forkant av nominasjonen.

AUF-DOMINANS: Rikke Sætran er organisatorisk nestleder i Tromsø AUF, og sammen med leder Hanna Rasmussen og politisk nestleder Kristian Fagerli kontrollerer de på papiret av alle delgatene på Tromsø Aps nominasjonsmøte. Nå mobiliserer styret resten av arbeiderlagene. FOTO: AUF 

nyheter

Etter at ordfører Kristin Røymo varslet at hun ikke ønsket gjenvalg som ordførerkandidat for Tromsø Arbeiderparti, er nominasjonsprosessen i Tromsø AP mer åpen enn noen gang. På papiret skal 80 delegater bestemme den endelige nominasjonslista i november. 70 delegater fra lokallagene, fordelt ut ifra medlemstall, og ti delegater fra styret i Tromsø Arbeiderparti, utgjør nominasjonsmøtet i partiet.