Nå etablerer entreprenøren eget lønnssenter i Tromsø

Peab sitt nye lønnssenter skal levere tjenester over hele landet.

NYETABLERING: Peab etablerer lønnssenter i Tromsø. Her fra boligprosjektet Himmel og hav. Begge foto: Ørjan Bertelsen 

nyheter

Alle selskaper i Peabs norske bygg- og anleggsvirksomhet skal nå lønnes fra Tromsø. Nyetableringen, som har fått på plass fem ansatte, skal ha kontorer i Peabs kontorbygg QB like ved Hålogaland teater. Der skal de sitte sammen med Peab Bjørn Bygg, Peab Eiendomsutvikling Nord, Peab Anlegg og Peab Bogstrand. Til sammen sysselsetter disse selskapene mer enn 300 ansatte i tromsøregionen.


Utbygger matcher beløpet unge boligkjøpere selv klarer å spare

Peab Bjørn Bygg lar deg som er mellom 18–35 år spare inntil 5.000 kroner i måneden mens leiligheten din bygges. Når den er innflyttingsklar så dobler de det du har klart å spare.

 

− Å etablere og lede nasjonale funksjoner fra Nord-Norge er kanskje litt mot strømmen, men Peab er opptatt av å satse i de lokalsamfunnene der vi er tilstede. Peab har massiv virksomhet i Nord-Norge, og da vi først skulle etablere et nasjonalt lønnssenter, var det helt naturlig å tenke Tromsø, sier administrerende direktør Arild Østgård i Peab Bygg Norge i en pressemelding.

KONTOR: Her, i bygget QB ved Hålogland teater, holder selskapet til. 

I tillegg til de fem ansatte som allerede er på plass, skal det ansettes en lønnssjef til å lede avdelingen.

Kommunen og næringsforeninga etablerer samhandlingsforum:

Boligmangel hindrer vekst hos bedriftene

Nå sliter selv eiendomssutviklingsselskapene i byen med å skaffe boliger til sine nyansatte. Kommunen og næringslivet skal samhandle bedre.

 

− Næringsforeningen Tromsø har tidligere i år uttalt at det er behov for nye private arbeidsplasser i byen. Derfor er jeg stolt over å fortelle at lønn for 1500 Peab-ansatte i Norge skal håndteres fra QB kontorbygg i Tromsø, sier Østgård.