Styret i Remiks Miljøpark AS har ansatt Britt Mathisen Limo (47) som ny administrerende direktør i konsernet. Hun starter i stillingen 1. oktober.

Det opplyser selskapet om i en pressemelding.

Bred erfaring

Limo kommer fra stillingen som daglig leder i Perpetuum Miljø AS, en stilling hun har hatt siden 2007.

Tidligere har 47-åringen jobbet som daglig leder i Nord Norsk Gjenvinning Miljøindustri AS, daglig leder i Perpetuum Waste Management AS, rådgivende sivilingeniør i Barlindhaug Consult AS, samt assisterende driftsleder og avdelingsingeniør drift vann i anleggsseksjonen i Tromsø kommune, opplyses det om i pressemeldingen.

Limo er utdannet sivilingeniør fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Hun har også tilleggsutdanning innen økonomi og ledelse.

- Jeg er svært glad for å ha fått tilbud om å lede den videre utviklingen av Remiks Miljøpark, og jeg gleder meg til å bli kjent med de ansatte og bygge videre på den kompetansen som allerede er der i dag. Konsernet har et spennende og samtidig krevende oppdrag gjennom å levere tjenester til både husholdningene og næringslivet. Gjenvinningsbransjen er etter min mening en av de mest interessante og framtidsrettede næringene vi har i Norge i dag, der det handler om så mye mer enn bare avfallshåndtering. Med min tekniske bakgrunn, og etter mange år som rådgiver og leder i gjenvinningsbransjen, ser jeg fram til å ta med meg denne erfaringen og ta fatt på oppgavene som venter i konsernet, sier Britt Mathisen Limo.

- Rett person

Ragni Løkholm Ramberg, styreleder i Remiks Miljøpark AS, er glad for at Limo har takket ja til jobben i Remiks.

- Jeg er veldig fornøyd med ansettelsen. Det blir spennende å få en ny leder i den neste fasen til Remiks, sier Ramberg til iTromsø.

Styrelederen mener det er en enorm utvikling i bransjen, og at Remiks derfor har store omstillinger i vente.

- Det har skjedd enormt mye de siste ti årene, og de neste ti kommer til å se helt annerledes ut. Limo er dyktig, har erfaring fra bransjen og har et engasjement for Nord-Norge. Hun er rett person til å videreføre samfunnsoppdraget til Remiks.