iTromsø kårer byens verste tatovering

Kjenner du en tromsøværing som har ei tatovering som er stygg som juling? Nå kårer iTromsø «Tromsøs styggeste tatovering», og premien er en skikkelig «cover up».
nyheter

Våknet du opp på ei strand på Mallorca på slutten av 90-tallet med en «trampstamp» over stumpen? Var du en av dem som syntes «tribal» var råkult, men nå er dømt til et liv ikledd langermet skjorte? Gikk du som sjømann på 60-tallet inn i ei kneipe i New Orleans og kom hjem til mor med en pinup på overarmen?

Nå kårer iTromsø byens verste tatovering, og du kan vinne en «cover up» – altså en ny tatovering som skjuler den gamle – av tromsøværing og mangeårig tatovør Terje With-Dahl på Tromsø Classic Tattoo i Skippergata.

FØR OG ETTER: En «coverup» av Terje With-Dahl. FOTO: TERJE WITH-DAHL 

Har sett det meste

Terje sier at han har sett sin del av uheldige tatoveringer.

– Folk kommer jo gjerne innom med en sydentatovering. Alt fra store gule «smileys» på ræva, til ting som egentlig ikke ser ut som noen ting.

LES OGSÅ: Dette er sommerens tatoveringstrender

«Cover up»-tatoveringer etter folks tidligere eventyr i inn- og utland utgjør en større del av geskjeften til Terje. Også hjemmetatoveringer er blitt et nytt fenomen som stadig flere har uheldige opplevelser med, forteller han.

– Mange har kjøpt tatoveringsutstyr på nett og sitter hjemme i fylla og tatoverer kompiser. Resultatet blir ikke bare ofte ille, det kan faktisk også være helsefarlig, sier Terje.

90-TALLS TREND: Pamela Andersons tribal-tatovering rundt overarmen var et av 90-tallets største trender. Foto: NTB scanpix  Foto: Matt Sayles

 

– Kan «trampstamp» berges?

Mange av oss har jo ei søster eller to med såkalte «trampstamps», et slags tatovert ornament over bakenden som var populært hos tenåringsjenter på 90-tallet. Kan det dekkes over? Ja, svarer Terje.

– Jo da det meste kan bli bra til slutt, men av og til må man ta det over flere runder. Alt er avhengig av hva utgangspunktet er, forteller han.

FØR OG ETTER: En «coverup» av Terje With-Dahl. FOTO: TERJE WITH-DAHL 

 

Har du eller noen du kjenner ei stygg tatovering?

Nå kan du sende inn bilde av din egen (eller en venns, hvis du får lov) tatovering.

30. juli kårer vi vinneren, altså personen som kan stikke av med hederstittelen «Tromsøs styggeste tatovering».

Vinneren får en ny tatovering for å dekke over den gamle, en såkalt cover up.

TRENDSETTER: Rihanna har en rekke tatoveringer, men det er spesielt stjernene i nakken som tromsøværinger og nordmenn også vil ha. Foto: NTB scanpix  Foto: Evan Agostini

 

Hva gjør du?

Send inn bildet med navn, telefonnummer og gjerne historien bak på:

E-post: nettdesk@itromso.no, tekstmelding med kodeord «IT TATTOO» til 2399 eller som en melding på vår facebookside.

Har du en god historie bak tatoveringen din som du vil dele? Ta gjerne kontakt med oss!

LES OGSÅ: Tatoverer til inntekt for sin MS-syke venn (for abonnenter)

Hvordan kåres vinneren?

Frist for å melde seg på er 13. juli. Etter dette vil iTromsø nominere de beste av de verste og gjennomføre en nettavstemning fram til 30. juli.

Vinneren må være i Tromsø i første eller andre uka i august for å motta premie, samt være villig til å stille opp i avisen og dele tatoveringen med leserne.

FØR OG ETTER: En «coverup» av Terje With-Dahl. FOTO: TERJE WITH-DAHL