32-åring blir redaktør for E24

Gard L. Michalsen går fra Medier24 for å bli ansvarlig redaktør og direktør i E24.

Gard L. Michalsen.   Foto: Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

nyheter

Gard L. Michalsen (32) er ansatt som sjefredaktør i E24 Dine Penger AS, som eies av VG og Schibsted.

– Å lede E24 må være en av de mest spennende mediejobbene i Norge akkurat nå. Mediehuset har allerede posisjonen som Norges største nettavis for økonomi og næringsliv, og har det siste året investert tungt i nye tjenester, brukerbetaling og redaksjon, sier Michalsen i et presseskriv.

Michalsen, som er fra Andøy, har vært redaktør for SortlandsAvisa, Vesterålen Online og Finnmarken. I 2014 etablerte han bransjenettstedet Medier24, som i dag teller fire årsverk. Erik Waatland går nå over i stillingen som konstituert ansvarlig redaktør i Medier24.