I natt har Tromsø tatt en værrekord vi nok gjerne skulle vært foruten

Pøsregnet vi har levd med den siste måneden, er det verste siden 1961.

Regn, regn og mer regn.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Meteorologisk Institutt kan torsdag morgen overbringe gladnyheten om at Tromsø endelig har slått den gamle nedbørsrekorden for juni måned.

Så med tre dager igjen av juni, er det allerede registrert 126,7 millimeter nedbør, og meteorologen lover mer regn de neste dagene på Twitter.

Den forrige nedbørsrekorden ble satt i 1961 og var da på 122,3 millimeter.

Så får vi trøste oss med at det kan bli opp mot 20 grader neste uke, slik at byen får tørket seg litt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter