Dette skjedde mens du sov:

Bobil veltet på Ringvassøya

Flere bilister har blitt stoppet mistenkt for ruskjøring, og en fransk turist var uheldig på Ringvassøya.
nyheter

En fransk turist kjørte utfor veien i Simavika på Ringvassøya med en bobil. Dette førte til at bobilen veltet over på siden. Ingen personer kom til skade og politiet mistenker ikke ruskjøring. Politiet meldte om hendelsen via sin Twitter-konto like etter 03.30 i natt.

Etter tips om uaktsom kjøring stoppet politiet en bilist i Krokelvdalen. Mannen ble tatt med til legevakta for blodprøve og anmeldes for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, melder politiet via sin Twitter-konto 03.15 i natt.

Like etter klokken fire i natt meldte politiet at enda en bilist hadde blitt stoppet mistenkt for ruskjøring etter tips fra publikum. Kvinnen blåste i alkometeret til politiet, som viste at hun ikke hadde for høy verdi. Kvinnen ble tatt med til legevakta for blodprøve.

Ni bilister fikk forenklet forelegg etter at UP holdt fartskontroll i 30 sonen i Storgata i natt. Høyeste hastighet som ble målt var 53 kilometer i timen.