Advarer mot terassebeisfjerner

Advarselen fra Jotun gjelder produkter, produsert før juni 2018.

TREBITT Terrassebeisfjerner 5 liter 

nyheter

Ifølge Jotun er korkene på flere av disse produktene ikke skrudd godt nok igjen. Det er fare for at det helseskadelige innholdet kan lekke ut.

Dersom du har produktet liggende hjemme anbefaler Jotun deg å tørke av væske som har lekket ut. Vær forsiktig så du unngår hudkontakt. De anbefaler videre å oppbevare kannen utilgjengelig for barn.

Du kan også få kannen kontrollert i en butikk for å sjekke om korken er skrudd tilstrekkelig igjen, eller bytte den inn i et nytt produkt.

Dette gjelder fem liter trebitt terassebeisfjernere som er produsert før juni i år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter