Dukket opp på døra til huseier i natt – splitter naken

En huseier i Tromsdalen fikk et litt overraskende besøk i natt.
nyheter

På døra dukket nemlig den 30 år gamle leietakeren opp i blanke messingen. Med seg hadde han en 38 år gammel kvinne. Også hun var helt naken.

Da politiet dukket opp tok de med seg den nakne mannen og satt han i fyllearresten. Kvinnen ble bedt om å dra – iført klær.

Politiet meldte om hendelsen via sin Twitter-konto like før klokken to natt til onsdag.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter