Trafikkuhell i Lavangsdalen - tysk turist skal ha sovnet av bak rattet

Den tyske turisten kjørte inn i autovernet like over kommunegrensa til Balsfjord.

Har du bilde eller vet noe om saken? Kontakt oss på tips@itromso.no eller ring 77 64 06 00!

nyheter

Politiet fikk meldingen om uhellet klokka 19.10 onsdag kveld.

– Vi er på stedet og snakker med mannen. Bilen skal ikke være til særlig hinder for trafikken, men det er mulig det vil bli litt dirigering på stedet til tider, sier operasjonsleder Eirik Kileng hos Troms politidistrikt.

Føreren, som er en tysk turist i 30-årene, skal ikke ha blitt skadet, men det har oppstått materielle skader på både bil og autovernet.

– Fører opplyser å ha sovnet bak rattet. Sak vil bli opprettet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter