Beslagla fem førerkort og skrev ut 13 bøter

Gjennomførte kontroll onsdag kveld.
nyheter

Politiet skriver på sin Twitter-konto at utrykningspolitiet gjennomførte en trafikkontroll i Lavangsdalen onsdag ettermiddag og kveld.

18 sjåfører fikk reaksjoner som følge av måten de kjørte på. Fem førerkort ble beslaglagt, fire av disse på grunn av fart og en på bakgrunn av en trafikkulykke.

13 sjåfører fikk forelegg. 12 av disse på grunn av fart, en på grunn av avstand til forankjørende.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter