Kjøpte sex, sparket kvinne og stjal fra butikk

Siktet for brudd på sexkjøpsloven.
nyheter

En 38 år gammel mann er siktet etter at han i januar i år kjøpte seksuelle tjenester hos kvinne i Tromsø.

Mannen skal i tilegg ha sparket kvinnen i hoften og stjålet varer for 756 kroner ved en dagligvarehandel i Tromsø sentrum.

38-åringen er ilagt et forelegg på 12.000 kroner, subsidiært fengselsstraff i 24 dager.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter