Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanse – igjen

Flyselskapet har tatt prisen for fjerde år på rad.

Bjørn Kjos er konsernsjef i Norwegian. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix 

nyheter

Det er flypassasjerene selv som har kåret Norwegian til det beste lavprisselskapet i verden på langdistanseruter, og de vinner dermed SkyTrax World Airline Awards igjen. Det melder flyselskapet selv i en pressemelding tirsdag.


 

I tillegg vant de prisen som Europas beste lavprisselskap for sjette år på rad.

– Jeg er utrolig takknemlig for at vi igjen har fått disse prisene. Det betyr veldig mye for oss alle i Norwegian. Disse anerkjennelsene viser også at det vi har oppnådd så langt blir verdsatt av mange. Jeg vil rette en stor takk til våre passasjerer verden over som har stemt på Norwegian. Dette ville heller aldri vært mulig uten alle de engasjerte medarbeiderne i Norwegian som hver dag tar hånd om passasjerene. Vi skal fortsette å gi våre kunder en god reiseopplevelse og nye ruter til destinasjoner over hele verden, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos i pressemeldingen.


Tromsværinger tar hyppigst kontakt med Forbrukerrådet

Folk fra Troms nøler ikke med å si ifra ifølge halvårstallene fra Forbrukerrådet.

 

Rundt 340 flyselskap måles i undersøkelsen, og blir bedømt på alt fra opplevelsen under innsjekk, ombordstigning, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.


Fire av ti misfornøyd med flyselskapet

Fire av ti nordmenn føler seg dårlig behandlet av flyselskapet de har reist med, viser en undersøkelse gjort av YouGov for AirHelp.