Gjensyn med det internasjonale matmarkedet

Franske pølser, spansk paella, belgiske vafler, baklava og makroner er bare noe av det du kan få kjøpt i Tromsø i august.

OST OG SKINKE: Italienske Ioana Iacob fra Torino viste fram sine beste produkter på Strandtorget da Internasjonalt Matmarked besøkte Tromsø i 2016. Nå kommer de tilbake. 

nyheter

7. august kommer nemlig det reisende internasjonale matmarkedet tilbake til Tromsø og Strandtorget. Da kommer handelsfolk fra hele Europa til byen, og fra sine boder selger de spesialiteter fra blant annet Frankrike, Belgia, Italia, Spania, Nederland og Polen.

– Vårt internasjonale matmarked bringer hele Europa til sentrum av byen. Vi tilbyr et stort utvalg av deilige produkter fra hele Europa i en livlig internasjonal atmosfære, sier Olivier Simonin i International food market i en pressemelding.

Matmarkedet har besøkt en rekke byer over hele Storbritannia, Norge og Sverige i over ti år.