Fortsetter kronerulling for Nordlysplanetariet

Målet er å skaffe 10.000 kroner til hver av de 95 setene i salen.

STOLAKSJON: Styreleder Elin Jørgensen (til venstre) og direktør Tove Marienborg i Vitensenteret håper kronerullingen fører til at de får skiftet ut de nesten 30 år gamle stolene i Planetariet med nye.  Foto: KJETIL VIK

nyheter

Etter at 18 lokale bedrifter har bidratt med til sammen 370.000 kroner i kronerullingen til opprusting av planetariesalen i Nordlysplanetariet, håper Vitensenteret fortsatt på flere bidragsytere.

For de 10.000 kronene de håper å hente inn vil det i tillegg til kjøp av nye stoler også bli penger til oppgradering av gulv, maling og lys.

Mens det digitale utstyret ble oppgradert i 2008, er stoler og interiør fra slutten av 1980-tallet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter