Ny passasjerrekord for Norwegian

Totalt valgte nesten 3,8 millioner passasjer å reise med selskapet i juli.

Norwegian-sjef Bjørn Kjos er fornøyd med resultatet.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

nyheter

Det er en økning på 13 prosent fra samme periode i fjor.

Totalt 3.796.283 passasjerer reiste med Norwegian i juli, 437.718 flere enn samme måned i fjor. Fyllingsgraden i juli var på 93 prosent.

– Vi er godt fornøyd med at stadig flere passasjerer i Europa, USA, Midtøsten, Sør-Amerika og Asia velger Norwegian når de skal ut og reise. Det er også positivt at selv med stor kapasitetsøkning fyller vi flyene godt i hele rutenettet. Kapasitetsveksten er fortsatt høy, men i tråd med strategien er den nå i ferd med å avta noe sammenliknet med tidligere måneder. Etter en lang periode med sterk vekst vil vi fremover kunne høste av det vi har sådd, noe som vil komme kunder, ansatte og aksjonærer til gode, sier konsernsjef Bjørn Kjos i en pressemelding.

Norwegian gjennomførte 99,2 prosent av de planlagte flygningene i juli. Punktligheten var på 67,9 prosent og ble kraftig påvirket av omfattende flygelederstreiker i Europa heter det i pressemeldingen.