Forsinkelser i posttrafikken

Rammer både sørover og nordover.

Posten kan i disse dager bli forsinket.  

nyheter

I forbindelse med brannen i jernbanetunellen ved Bjørnfjell onsdag formiddag, blir det forsinkelser i posttransporten både sørover og nordover de neste dagene.

Dette skriver VOL på sine nettsider.

– Vi har startet å se på alternative løsninger rett etter at nyheten om brannen ble kjent. Disse løsningene inkluderer både vei og bane. Dette er alternative løsninger som blir brukt helt til vi har fått opp en rigg som kan erstatte banen, fortellerpressekontakt i posten, John Eckhoff, til VOL.

Han forteller til avisen at de allerede er i ferd med å se på alternative løsninger og ifølge Eckhoff er det primært pakker og gods som blir forsinket.

– Det blir forsinkelser når det gjelder sendinger av større pakker i ulike former. Forsinkelsen gjelder derimot ikke brev, som kommer med fly, inkludert små pakker, opplyser han til VOL.no.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter