Overleverte hus nummer 100 i boligfeltet på Kvaløya

Feiret med kake og kaffe da de skulle overlevere bolig nummer 100 på Strand boligfelt til den lykkelige eieren.

Feiret bolig nummer 100: Håndverkere, boligutbygger, byggmester og huseier var samlet for å feire overleveringen. Foto: Håkon Steinmo 

nyheter

Byggmesteren Tromsø AS og feltutbygger Barlindhaug Eiendom AS har i en årrekke samarbeidet om konstruksjonen av boligenheter på Strandfeltet på Kvaløya.

Feltet binder sammen boligfeltene på Storelva og Kvaløysletta sør.

I dag kunne de stolt overlevere bolig nummer hundre.

Les også: Slik overrasket de boligkjøperne

Veldig fornøyd

For markeringen hadde de invitert boligkjøperen Jon Vidar Schneider til kakefeiring sammen med håndverkere og boligleverandøren.

Lykkelig huseier: Jon Vidar Schneider brukte øks for å skjære kaka. Han kan nå flytte inn i sitt nye hus på Strandfeltet. 8Foto: Håkon Steinmo 

– Nå håper jeg øksa er rein da, sier Schneider med et lurt smil idet han skal skjære det første stykket av kaka.

Hans nye bolig her i Strandskjellveien er nå ferdigstilt, og han gjør seg klar til å flytte inn i det store boligfeltet som til slutt vil inneholde 325 boenheter totalt.


Mener byggestøy førte til innleggelse på sykehuset:

– Datteren min måtte legge meg i stabilt sideleie og ringe 113

Kommunen kan komme til å sette en stopper for utbyggingen på Strandkanten etter en drøss med støyklager. En av dem som har fått merket byggingen på kroppen er Charlotte Reyes (37).

 

– Vi er veldig fornøyd med hvordan det blir her. Husene er veldig fine, og vi gleder oss til å flytte inn, sier den fornøyde huseieren.

Det er god stemning rundt det improviserte kakebordet hvor alle har samlet seg for å få en kakebit.

– Jeg har faktisk ikke fått tid til å spise lunsj enda, så det passet veldig godt med kake i dag, flirer boligkjøper Schneider.

Langt samarbeid

Trygve A. Wedset fra Byggmesteren Tromsø AS er fornøyd med hvordan arbeidet på boligfeltet har gått.

Stor anledning: Trygve A. Wedset fra Byggmesteren Tromsø AS og huseier Jon Vidar Schneider rundt kakebordet.Foto: Håkon Steinmo 

– Det har vært en hyggelig, lang og lærerik produksjon for oss. Vi har jobbet på Strandfeltet i åtte år, så vi har på en måte vokst sammen med prosjektet. Vi har faktisk håndverkere på prosjektet som tok lærlingeperioden sin her, sier Wedset.


Mener byggestøy førte til innleggelse på sykehuset:

– Datteren min måtte legge meg i stabilt sideleie og ringe 113

Kommunen kan komme til å sette en stopper for utbyggingen på Strandkanten etter en drøss med støyklager. En av dem som har fått merket byggingen på kroppen er Charlotte Reyes (37).

 

Når tiden nå kom for å overlevere bolig nummer hundre var han ikke i tvil.


Boligprisoppgangen fortsatte i juli

Boligprisoppgangen fortsatte med moderat vekst i juli – til sammen steg prisene med 0,4 prosent justert for sesongvariasjoner, ifølge Eiendom Norges statistikk.

 

– En slik anledning måtte jo feires, fortsetter han.

Positive tilbakemeldinger

Barlindhaug Eiendom AS er utbygger for Strand boligfelt, et prosjekt de startet i 2010. Prosjektleder Kjetil S. Paulsen forteller at de har fått udelt positiv tilbakemelding så langt.

Samarbeid: Kjetil S. Paulsen fra Barlindhaug Eiendom AS og Trygve A. Wedset fra Byggmesteren Tromsø AS er fornøyde med de nye boligene på Kvaløya.Foto: Håkon Steinmo  Foto: Håkon Steinmo

– Vi har ikke hørt om en eneste negativ erfaring med boligene så langt. Vi ser fram til arbeidet videre, sier Paulsen.