Rykker ut til Håkøya etter observasjon av røyk

Brann og politi rykker ut til stedet.
nyheter

Politiet skriver på sin Twitter-konto at de og brann rykker ut til Håkøya etter observasjon av røyk på østsiden av øya.

Politiet har ifølge deres Twitter-konto ingen info på dette tidspunkt hva som forårsaker røyken.

Klokken 13.33 skriver politiet at røyken viste seg å komme fran en privatadresse. Røyken oppsto, ifølge politiet på grunn av at gårdeier hadde fyrt bål.

Det blir ingen forføying fra politiet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter