Storgata camping åpnet nylig dørene til deres innendørs minigolfbane, og fredag kveld etter Rakettnatt lanserte de et helt nytt nattklubbkonsept de kaller «The Garden».

Diskokule

Midt i lokalet henger en enorm diskokule. Denne har allerede hatt et langt og innholdsrik liv hengende på Stakkevollan ungdomsklubb.

Ståle Michalsen, daglig leder for Storgata Camping sier de har fått tilbakemeldinger fra mange tromsøværinger som har varme minner tilknyttet akkurat denne diskokula

– Det er artig at vi har fått tak i den. Mange har kommet til oss og fortalt om minner fra ungdomstida da de danset under diskokula på ungdomsklubben. Den oser stemning, forteller han, og sier at det var mye prat om diskokula blant gjestene på nattklubbens åpning på fredag.

Retrostemning

«The Garden» er ment som et tilbud til de som er glad i feste og danse.

Fornøyd med konseptet: Ståle Michalsen, daglig leder for Storgata Camping.

– Tanken er at det skal være en glad, avslappet syttitallsstemning over arrangementet, med grønne planter som skal pynte hele lokalet, DJ som spiller dansemusikk, mye lys og diskokula i midten av dansegulvet, forklarer han. Inspirasjonen til konseptet er hentet fra lignende arrangementer lenger sørpå, hvor utesteder har tilbudt nattklubbkonsepter samme kveld som store festivaler.

– Det er et suksessfullt konsept, og våre lokaler passer ypperlig, sier han, og håper så mange om mulig stikker innom på etter Rakettnatt på lørdag.

The Garden

Denne helga skal nattklubben være en del av Rakettnatt Klubb, men «The Garden» vil i fremtiden bli arrangert i helgene fra tid til annen som spesielle begivenheter.

– Det finnes ikke et slikt tilbud til de danseglade i Tromsø, og vi tror det er mange som vil sette pris på dette, sier han.

Arrangementet er gratis dersom du har armbånd til Rakettnatt.