Avhører fortsatt vitner etter dødsulykken i Grønnegata

Politiet vil foreløpig ikke si mer om årsaken til ulykken i forrige uke, der 85 år gamle Else Antonsen omkom.

Ulykke: Ulykken skjedde tidlig tirsdag ettermiddag, i krysset Grønnegata/Fredrik Langes gate i Tromsø sentrum.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

En lastebil, på vei opp fra Fredrik Langes gate, kjørte på Antonsen da bilen skulle svinge inn til høyre i Grønnegata. Politiet fikk melding om ulykka klokken 13.42 tirsdag.

Den siste uka har politiet jobbet på spreng for å danne seg et bilde av hendelsesforløpet. De jobber blant annet med å avklare nøyaktig hvor kvinnen ble påkjørt. Tidligere har politiet sagt at de er sikre på at hun døde kort tid etter påkjørselen.

Etterforskninga fortsetter denne uka og det er flere vitner som skal avhøres. Blant dem er også sjåføren av lastebilen, en mann i 20-åra, som skal avhøres for andre gang. Han har status som siktet i saken, og har fått førerkortet midlertidig beslaglagt.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med nærmere detaljer om årsak eller hendelsesforløp, av frykt for at det kan påvirke vitner som skal inn til avhør.

– Vi er litt usikre på når vi klarer å komme i mål, sier førstebetjent ved krimvakta i politiet, Marit Sundstrøm, til iTromsø.