Kongelig markering av UiTs 50 år

Kong Harald deltar på den offisielle markeringen av universitetets 50-årsjubileum.

KOMMER: Kong Harald kommer til markeringen av UiTs 50-årsjubileum.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Markeringen skjer på UiT 20. september. Regjeringen vil være representert ved statsråd Iselin Nybø, opplyser UiT i en pressemelding. Arrangementet er åpent for alle.

HM Kongen og inviterte gjester vil i tillegg se et utdrag av Hålogaland Teaters forestilling «Sykle i Snøstorm» som er teaterets jubileumsgave til UiT. «Sykle i snøstorm» er historien om universitetet og Nord-Norge.

– Det er en stor glede for oss at HM Kongen har anledning til å være til stede på den offisielle markeringen av UiT sin 50-årsmarkering. Vi skal gjøre vårt ytterste for at HM Kongen får en minnerik og interessant dag sammen med oss, sier Anne Husebekk, rektor ved UiT Norges arktiske universitet, i pressemeldingen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter