Strømbrudd etter trafikkuhell

Vogntog traff strømledning.
nyheter

Flere Troms Kraft-kunder skal tirsdag kveld ha mistet strømmen etter at et vogntog traff en strømledning på Strandvegen. Dette skriver avisa Nordlys .

Ifølge Troms Kraft Nett gjelder dette området øverst på Strandvegen og det er ventet at folk skal ha tilbake strømmen cirka klokken 21.00.

Klokken 21.30 melder Troms Kraft at strømbruddet er over og at det fungerer som normalt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter