Trafikkuhell ved flyplassen

Det er ikke snakk om personskade.

Har du info eller bilder? Kontakt oss på tips@itromso.no, telefon 77 64 06 00, eller sms/mms til 2399.

nyheter

Nødetatene rykker tirsdag ettermiddag ut til Langnes etter en melding om et trafikkuhell ved flyplassen. Det opplyser politiet på twitter.

Det er ikke snakk om personskade. Bilene er flyttet ut av veien, og årsaken til uhellet er ukjent, melder politiet.

Ifølge operasjonsleder Steinar Gudmundsen er de involverte partene sjekket for rusmidler. De har ikke hatt promille. Det er ikke kjent hvor mange personer som har vært involvert i ulykken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter