Deler av Tromsøya mister strømmen torsdag og fredag

nyheter

Torsdag fra klokken 08.30 til klokken 15.00 blir strømmen koblet fra i Senjavegen 4 til 30, og Lars Hagerups veg 9 til 40. Årsaken er arbeid på strømnettet, opplyser Troms Kraft.

Fredag fra klokken 08.00 til klokken 12.00 kobles strømmen fra i Krognessvegen 1, 2, 4A, 4B, 6, 7, 8, 9, 8A, 10A, 10B, 10C, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 18A og 18B. Dette gjelder i tillegg Henrik Wergelands veg 13, 16 og 18.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter