Nå er det bestemt hvem som skal bygge denne signaturbygningen

Kontrakten er verdt 225 millioner kroner.

SIGNATURBYGNING: Solseilet skal bygges av Consto.  Foto: Steinsvik arkitektkontor

nyheter

Det er tromsøselskapet Consto som har signert kontrakt med Olav Thon Gruppen om bygging av boligprosjektet Solseilet, like ved Storgatbakken.

Det melder selskapet selv i en pressemelding onsdag.

 

Samlet verdi på totalentreprisekontrakten er på 225 millioner kroner.

LES DEBATTINNLEGGET: Hvem bygges det for i Tromsø?

Byggestart er planlagt til oktober i år, og byggetiden er beregnet til 23 måneder.

Solseilet omfatter en 13 etasjer høy blokk, et rekkehus, en hjørnegård og et parkområde, i tillegg til et parkeringshus under bakken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter