Nå vil «Yttersia»-Kristian prøve seg på «Paradise Hotel»

– De trenger en bleikfeit kar som kan snakke rett fra levra, sier kjendisen fra Kvaløya.

VIL TILBAKE PÅ TV: Kristian Andresen ble rikskjendis gjennom NRK-programmet «Yttersia» i 2014. Nå vil han prøve seg på et litt dristigere reality-konsept. Foto: Tom Benjaminsen  Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

nyheter

Tirsdag kveld la Kristian Andresen ut et skjermbilde av godtatt søknad til TV-programmet «Paradise Hotel» på sin private Facebook-konto. Fire år etter at Tromsø-mannen ble rikskjendis som en del av NRKs «Yttersia»-program, ønsker han seg tilbake i rampelyset.

– Det er på tide at de får inn en ordentlig nordlending, som kan lage litt «action» på det TV-programmet der. Å lage en TV-serie med bare søringer blir altfor tørt, sier Andresen.


«Yttersia»-Kristian selger drømmehuset for å satse på musikken

– Nå er det alt eller ingenting

.


Har ikke solarium

Andresen har ikke vært på TV siden «Yttersia»-programmene på NRK i 2014. Nå har han tid og lyst til å komme tilbake på skjermen.

24-åringen mener han skiller seg ut fra en typisk «Paradise Hotel»-deltaker.

– Jeg er så snøhvit at jeg kommer til å lyse opp programmet. Vi har ikke noe solarium her ute på yttersida,sier Andresen lattermildt.


«Idol»-Ingvar slipper sommerlåt

«Idol»-Ingvar slipper sommerlåt i dag


– Må bytte etternavn

Andresen er usikker på om «Paradise Hotel» er like populært som tidligere, og mener at han selv er rette mannen for å øke seertallene.

– De trenger en bleikfeit kar som kan snakke rett fra levra, og piffe opp programmet litt, mener han.

24-åringen har ikke noe stort håp om å vinne reality-programmet, og er forberedt på alle typer tilbakemeldinger etter sin «Paradise»-søknad.

– Jeg blir sikkert sparket ut med en gang, haha! Jeg ser at broderen har vært ute på Facebook og sagt at jeg må bytte etternavn om jeg skal være med på det TV-programmet der, forteller Andresen lattermildt.


15 tegn på at du er fra Kvaløysletta

Byen og fastlandet er oppskrytt!


Ikke for å fremme artistkarrieren

– Dette er ikke bare en slu plan for å kickstarte artistkarrieren din?

– Nei, egentlig ikke. Folk som ser på programmer som «Paradise Hotel» liker nok mest sånn EDM – som er det motsatte av musikken jeg lager, sier Andresen.

Når han får svar på sin søknad til «Paradise Hotel», er Andresen usikker på.

– Men jeg gleder meg til å høre fra dem. Jeg har ikke fått sove i hele natt, legger han til.