Stenger bussholdeplass på grunn av anleggsarbeid

Bussholdeplassen «Polaria nord» blir stengt fra og med torsdag 13. september og ut året.

STENGER BUSSHOLDEPLASS: Holdeplassen i bakgrunnen vil bli stengt fra og med torsdag 13. september og ut året.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Troms fylkeskommune melder at bussholdeplassen «Polaria nord» vil bli stengt fra og med torsdag 13. september til og med 31. desember på grunn av anleggsarbeid. Holdeplassen er plassert i Strandvegen, sør for Mack-bygget.

Som iTromsø skrev tidligere denne uka ble det kappet ned trær på fortauet sist helg, fordi det skal bygges trefelts vei med kollektivfelt i sørgående retning. Harald Bredrup, direktør i Mack, sier at han er overrasket over at trærne ble sagd ned siden han ikke har fått beskjed om planene fra kommunen.

Rute 34 og 42 får nye busstopp

Stengingen berører følgende bybusser:

Linje 34 Sentrum-UiT/UNN via Stakkevollveien får midlertidig holdeplass lenger sør på Strandvegen ved det tidligere Teorifagbygget.

Linje 42 Stakkevollan via sentrum får alternativ holdeplass ved Nerstranda.

Arbeidet med etablering av kollektivfelt på Strandveien er startet, og forventes å være avsluttet i løpet av 2018.


Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter