To biler involvert i kollisjon i Giæverbukta

Rett over klokka 23.30 torsdag har det vært en ny kollisjon på tromsøya.
nyheter

Uhellet skal ha skjedd på vei ut av rundkjøringen i Giæverbukta mot flyplassen i forbindelse med endring av kjørefelt ifølge operasjonssentralen.

– Det er ingen personskader, men litt amper stemning på stedet så vi har rykket ut og er på stedet nå, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til iTromsø klokka 23.45.

En av sjåførene ble senere pågrepet etter at promille ble påvist.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter