Åpenbart beruset person pågrepet etter trafikkulykke

nyheter

Klokken 00.17 natt til fredag skriver Troms politidistrikt følgende på twitter:

«Trafikkulykke mellom to personbiler ved flyplass- kulverten. Ingen personskader og små materielle skader. Politiet pågrep den ene føreren og siktet han for promillekjøring da han fremsto som åpenbart beruset. Førerkort beslaglagt og prøver sikres.»

Fredag morgen bekrefter politiet at dette er samme hendelse som ble meldt inn litt etter klokken 23.30 torsdag kveld.

– Det var en mannsperson som viste utslag på promilletesten, og han er nå løslatt etter å ha vært pågrepet, sier politiets operasjonleder Karl Erik Thomassen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter